Var modig

I torsdag åkte jag, mamma och alicia till sthlm för att hälsa på släkt :)
Jag bodde först hos min moster. På torsdagkväll var vi ut och åt jag, mamma, helena och min kusin Madde. Det var trevligt :) det var ett bra ställe där åt två för en . Jag och mamma åt örtmarinerad fläskfilé med salviasky och gorgonzola tillsammans med friterad mandelpotatis. Det var supergott. Till det drack mamma, jag och madde en flaska rött. Madde fick visa legg min inte jag :) hehe.. hon som har två barn.

På fredagen var jag, mamma och alicia på naturhistoriska :) det var skoj. Sen på kvällen hälsade vi på hos Madde och jag stannade kvar och festade med henne. Vi var ut på ett ställe i sundbyberg som var ungefär som bilagan :P det var kul iaf men festen höll på lite för länge när jag ville sova.

På lördagen var jag på fest med louise och erik här hemma på brynäs :) det var tre av louises kompisar som hade gemensam födelsedagsfest och hade hyrt en lokal. Det var riktigt skoj med mkt folk och lite lekar :) god plockmat hade de också. Jag åkte hem till Fredrik efter festen.

Idag har jag gått i skolan hela dagen :) det som händer framöver är:

Fredag: Tvätta, städa, träffa Carro på kvällen och äta tacos
Lördag: Hem till mamma och pappa, träffa Elin senare på kvällen

Måndag: Klassträff på interpool med middag och biljard.

Jag har inte bestämt så mkt mer än det :) Jag har inga bilder sen sthlm eller festen tyvärr. Ha det bra

image32

Lev vidare

Nu har jag börjat en ny kurs i skolan, träffat gamla klasskompisar igen men även nya :) Några ur min andra klass kom också med i den här klassen.
Det blir mkt att läsa den här kursen och man ska skriva en analys på det man läst till varje seminarium. Det är ett seminarium per vecka.

På torsdag ska jag åka till Sthlm med mamma och alicia. Vi ska hälsa på moster och kusiner där. Alicia ska se på rockbjörnen :P
Jag ska shoppa lite :) kanske hittar ett par byxor och lite nya kläder. Man vill alltid förnya sig när det börjar bli vår...
men det kanske inte börjar bli vår riktigt än :P idag var det kallt.

I helgen var jag på fest hos Louise kompis Ida. Johan följde med mig och jag följde med Louise och Erik. Det var kul och mycket folk. Sedan gick vi på heartbreak :P jag skulle egentligen inte ut men louise tvingade med mig.
Den här helgen ska jag vara i sthlm på fredan och på lördagen ska jag kanske följa med Louise på en födelsedagsfest. Men då ska jag inte ut på krogen i allafall utan jag kanske åke rhem till Fredrik senare.

Idag ska jag hem till Elin. Vi ska grilla korv :) jag måste försöka läsa klart böckerna tills på tisdag också. Det är många roliga skönlitterära böcker så det känns okej :)  Här kommer en bild från helgen:

image31

Jag vet att jag måste försöka

Nu är mitt jullov snart slut :)
Har varit skönt att vara ledig men man blir för slapp och sover bort halva dagarna. Det blir skönt med lite vardag igen.
Idag ska jag tvätta och Elin ska komma hit när hon har slutat skolan och lämna en grej som hon skrivit ut åt mig. jag ska baka en sockerkaka tills dess och använda kakformen som jag fick i julklapp. Men först lär jag kolla så att den får plats i min ugn. haha.

Senare ikväll kommer Fredrik hit för jag ska bjuda han på mat. Det blir en kycklinggryta, tikka masala, hehe, samma kanske som jag åt igår då jag åt louise matlåda. Som förrätt blir det en matjesillmacka, haha.

Imorgon ska jag hem till bomhus och hämta mina dukar och saftsilen. Sen ska jag sätta igång och koka saft härhemma :) får se till att ha lite tomma flaskor redo. Sen ska jag ge bort saften till olika personer, saft och sylt och andra grejjer. Det kanske blir uppskattat.

På torsdag ska jag gå i skolan, och när jag slutat tänkte jag gå på systemet och handla lite. Och titta efter nåt snyggt att ha på mig. Det är fester i antågande, kanske den här lördagen till och med.  Jag ska på konsert med Alicia i vilket fall, vi ska se på Petter.

Om det inte blir fest i helgen har jag inte bestämt vad jag ska göra, men Elin ska på dejt så på söndag ska jag träffa henne och höra hur det gick.

image30


Jag kanske aldrig bevisar vad jag vet är sant

Idag ska jag till tandläkaren och laga ett hål. Sen ska jag hem till Fredrik och laga mat medan han är på innebandyn. sen ikväll ska vi klara fire emblem :) spelet som vi spelat ett tag nu.

Sen vet jag inte vad jag ska göra i veckan men på lördag ska vi hem till erik och fira att han fyllt 25 år. Hoppas att erik blir frisk så att vi kan göra det, för han är förkyld nu.

I helgen som var bjöd Fredrik ut mig på middag och bio. Robin var hos mig och spelade smashbros och såg på filmen som vi spelade in på nyår. Sen på lördagen var jag med Elin på kvällen :) jag har även varit hemma hos mamma och pappa en del och ätit mat.

Fö rmig börjar skolan nästa vecka men det är lite att göra innan och sen börjar en ny kurs snart så jag ska börja läsa böckerna till det.

Igår läste jag ut Harry Potter, sista boken. Det känns lite tråkigt att allt är slut nu men samtidigt skönt att få ett avslut på hela äventyret :)

image29

Lägger upp en bild på Louise på arlanda

Jag kanske aldrig förstår varför

Nu är det 2008. Året som gott har varit innehållsrikt och bra :) ser fram emot den nya våren och sommaren men nog kan det få komma lite snö i några veckor så att man kan gå kyliga vinterpromenader och dricka varm choklad i pulkabacken.

På nyårafton hade jag fest hemma hos mig. Johan, Elin, Robin, Sandra och Elins kompis Johanna kom hit. Vi åt middag sen festade vi. Vid tolvslaget åkte vi hem till mamma och pappa i bomhus, johanna var inte med då för hon åkte hem tidigare.
Det var en rolig kväll med singstar, donkey konga och smash bros :)

Min granne däremot är störande om nätterna så att man får ligga vaken och vara rädd för vad han gör därute i trapphuset. Hoppas han flyttar snart.

De kommande dagarna vet jag inte vad som kommer ske riktigt men jag ska försöka få lite skolarbete gjort också :) Fredrik vill bjuda mig på bio nån dag och så ska jag träffa Elin. Innan Robin åker till dingle ska han komma hit och se på gamla filmer vi har gjort för länge sen :)

Bild från nyårsafton



image28
 


RSS 2.0