Efter vi dör

Hej hej
Det var en rolig helg. Min kusin med familj var här och i söndags var jag på barnvälsignelse på frälsningsarmén. Det var lilla Ellen som döptes.
På lördagen var jag och Madde ut. Jag träffade Robin och Max också och så gick vi till bilagan. Det var skoj.
Den här veckan har jag lite fullt upp. Idag var jag hem och bakade till jobbet eftersom det är min sista vecka. Sen var jag hem till Elin. Vi gjorde en pumpalykta och en pumpapaj. Imorrn ska jag dit och fira halloween. På torsdag ska jag nog gå på bio med Robin och Fredrik. Vi ska isåfall se Stardust.
På lördag är det fest igen!
Här kommer min önskelista till alla som tänkte köpa nån julklapp åt mig. (jag räknar såklart inte med att få allt, men nu har ju lite att välja bland) Jag vill gärna se andras önskelistor så att jag vet :)

Kakform (med löstagbar kant)
Desertskålar
Liten termos
En stor kastrull (5 liter kanske)
En traktörpanna (en stekpanna med hög kant)
Strumpor
Trosor
Presentkort på olika affärer
Hantlar
Pilatesboll
Gardiner
Bedset
Lampor till tex fönster och nattduksbord
Pajform
Dukar

Ja de tvar lite men det finns säkert mer :p haha.
image15

    

För jag tror

Hallå, i helgen var jag och såg Ratatouille på bio med Johan. Den var bra :) och idag på praktiken så var det ratatouille :P det var rätt gott. Jag var även ute och gick med Alicia i hemlingby. Vi gick 6 km och tittade på naturen. I lördags fick jag nya gardiner av mamma och på kvällen lagade jag lasagne.

Jag är på sexårs och fritids nu i några dagar och träffar lite äldre barn :) det är kul det med.
På fredag ska jag hem till Bomhus och vara med Elin på kvällen. Sen ska jag på barnvälsignelse på söndag.

Imorse gick jag upp en kvart försent och blev lite stressad när jag kom på det :) sen när jag var på praktiken och gick på toa så märkte jag att jag satt på mig trosorna bakåfram :P stringtrosor!!
Tur att jag inte gjort något annat konstigt. haha

Jag saknar sommaren och värme :P snart halloween

image13

Det är okej

I helgen så var jag hem till bomhus två gånger och åt och så var jag på inflyttningsfest hos Anna.
Jag var även till hemlingby och joggade med Johan :) hoppas det är okej väder nästa helg också så kan jag cykla dit igen.
Idag efter praktiken var jag på stan med Elin. Köpte lite smågrejjer och fikade på Waynes.. varm choklad med marshmellows och en sourcreme coffeacake. Det var gott. Nu ska jag skriva lite skolarbete och ta det lugnt, jag ska även äta rester av kinamaten jag köpte i söndags.. måste bara koka lite mer ris.
Jag har nåt virus i kroppen eller så som kroppen kämpar med.. har svullna halsmandlar och ont i huvet.
Idag på dagiset slog en pojke huvudet och sen fick han ett plåser på huvet av mig :P kanske inte så smart för det lär ju göra ont när han ska ta bort det pga håret. Men det ska jag skriva i min loggbok som jag måste skriva nu :Pimage12


Om jag dör imorgon

Idag har jag varit på praktik som vanligt. Jag höll i samlingen för de äldsta barnen. Vi körde bomullslek och att titta vad som flyter och inte.
I helgen tog jag det lugnt men den här helgen verkar det hänad lite saker. På fredag hade jag tänkt åka hem till bomhus men jag är bjuden på fest hos Johan.. men det även fest hos Anna på lördag men då kan jag inte gå ut så då kommer jag inte dricka så mkt. Jag ska försöka skriva klart mina arbeten innan helgen för annars måste jag sitta med det istället för att ha kul :) Jag joggade i lördags med Robin så jag tänkte jogga den här helegn också men det blir ju inte med Robin eftersom han åkt tillbaka till skolan.
Nu ska jag snart laga köttfärssås. Ikväll är det Kyle XY :) hoppas jag iaf :Simage11


Kan det här vara allt vi har?

Hejsan

I helgen var det fest hos Louise på fredagen och på lördagen bakade jag bullar hos Fredrik. På söndagen var jag med Louise, Erik och mamma i hemlingby och gick promenad och käkade brunch buffé.

Jag är på praktik den här veckan också.. hinner inte med så mkt annat heller. i helgen kommer Robin hem så då ska jag och han upp till hemlingby och jogga. Kanske att Fredrik följer med då också.
 
Det är lite roligt med barnen :P det var en pojke och en flicka som skulle gunga men flickan ville ha samma gunga som pojken hade tagit. Jag försökte få henne att ta den som var bredvid men hon ville inte. Jag sa att gungan blev så ledsen för att hon inte ville gunga på den och sa att den skulle bli så glad om hon kom och gungade. Men hon vägrade. Då sa pojken att han ville byta till den gungan men då sa flickan genast att hon ville ha den  för det :P

Nu ska jag ringa mamma och se om hon är hemma.Hon var förresten på krogen i fredags och dansade med oss :P

 

RSS 2.0