Hjälp mig att hitta meningen med livet

Nu är påsken över och min praktik likaså.
Jag firade påsken hemma hos mamma och pappa och åt god påskmat och godis.
Det blev snöstorm så det var knappt att vi kom därifrån sen när vi skulle åka :) hehe.

Nu är det så att jag snart fyller år :) på min födelsedag går jag i skolan men på eftermiddagen kommer jag förmodligen bjuda på fika härhemma. Har inte riktigt bestämt ännu hur det blir.

Min önskelista är ungefär såhär:

Presentkort
Kläder
Mascara från HM
Trosor
Strumpor
Smycken
En kompass
Salladsskål
Fruktskål
Saker från fantasy magic store
och
http://alvljus.e-butik.se/



Jag önskar mig också en mobil och en gitarr men det är ju lite mkt men gärna bidrag så att jag kan köpa själv sen hehe.

image41

Mitt frågande intellekt

Den här veckan har jag haft praktik. Jag var på mitt vanliga ställe ute i Hille. Det har gått bra. Dom har stängt imorgon så då är jag ledig, jag får ta igen den dagen nästa vecka.
I helgen som var var jag på födelsedags fest. Det var sittning med tre rättersmiddag. Sen sjöng vi singstar och festade.
Imorgon ska jag hem till mamma och pappa och fira pappa som fyller 50 år på måndag. han och mamma ska åka på kryssning och jag ska passa alicia.

Ikväll ska jag och Johan använda en kupong som jag fått av mamma. Vi ska äta två för en på La famiglia och se på Harry Potter och den flammande bägaren.

Det var bara en kommentar på min dagbok från förra veckan..
På måndag eller tisdag ska jag lägga in sill som ska ätas på påskafton :)image40

Fri från rädsla och smärta

Helgen började med middag hemma hos mamma och pappa. Hasselbackspotatis, kött och hot bearnaisesås. Gott! Sen fick jag skjuts hem till Fredrik där jag såg på Lost och åt en påse stjärnchips.. sen mådde jag illa, inget konstigt med det? :) haha

Sen på natten spydde jag några gånger och blev dålig i magen. Så jag hade fått magsjuka. Det kanske var Alicia som hade smittat mig. På lördagen var jag hemma hos mamma för att bli ompysslad, orkade inte göra nånting, spydde igen.
Jag missade Annas 25 års kalas :(

Nu har jag blivit nästan helt återställd :) så jag hoppas att jag är helt pigg och kry till på lördag då det är 25 års fest på röda baracken med klänning och trerättersmiddag :) Jag ska dit med Louise. Så hon får inte heller bli sjuk!

Idag ska jag möta Josefine för att låna en bok av henne som jag ska läsa och lägga till i min läsanalys sen. Imorrn och det skola, på torsdag ingenting men på fredag ska jag til min praktikplats klockan tio (TIDIGT!!!) för att ha möte med min LLU. Sen kanske jag åker med mamma till owes...

Förutom att festa i helgen tänkte jag försöka hinna baka till min VFU plats så att jag har det gjort hehe. Måste ju hem till mamma för att göra det eftersom min ugn är så liten och inte har nån plåt.
Nästa vecka är det alltså VFU.. inga sovmornar ;/ tur att det är ljust på kvällar och mornar nu.

image39

RSS 2.0