Jag har förstått vad allt betyder

Idag så vaknade jag av att Louise ville åka och handla med mig. Hon kom upp och åt frukost med mig, sen åkte vi och handlade. Vi var även inne på dollar och jysk och tittade lite.  Vi såg mormor och Monica, men dom såg inte oss förrän de åkta förbi med bilen utanför Dollarstore :)

Den här veckan har jag mest varit hemma och pluggat, men jag träffade Robin igår och såg på film och spelade tvspel. Imorgon ska jag, Fredrik och Robin gå och se på den nya Indiana Jones filmen på bio. Hoppas att den är bra :)

I helgen är det Eurovision Songcontest :) det måste jag förstås se. Hoppas bara att Sverige går vidare till finalen! Jag tänker förmodligen se den hemma med mamma om inget annat förslag dyker upp :)
På söndag är det morsdag så jag hoppas få hälsa på mormor och farmor också, hoppas att det är fint väder :)

Rapporten som jag skriver till skolan är nästan klar. Vi ska ha ventilering nästa vecka, sen ska jag sammanfatta alla arbeten den här kursen i en kursportfölj och lämna den till läraren senast den 4 juni, sen är det sommarlov för mig :) men jag börjar introduktion på kristinelundsgården den 16 juni, och jobbar fram till 10 aug. Åka utomlands den 11 augusti kanske?? Hoppas på det :)

image47

Nån som vill ha vinkväll på fredag?

Det är glasklart

Det har varit en bra helg :) i fredags var jag med Louise och Erik och åt på tennstopet och sen gick vi på fest hos Louises jobbarkompis Linda. Det var kul att se hur hon bodde eftersom Louise och Erik ska bo i en likadan lägenhet sen. Vi var på heartbreak sen :) roligt.

På lördagen var jag hem till mamma och pappa, vi grillade och hade trevligt. Sen cyklade jag hem med Louise och Erik.

I söndags var jag hemma och pluggade och på kvällen träffade jag Juhani efter mycket tjat :P men sen kom vi fram till att det var lite fel tidpunkt för oss att ses för han hade så mycket att göra och så. Det är nog bäst om vi lägger det på is, sa vi. Men jag tror inte vi ses igen och det var nog lika bra det för det hade nog inte funkat i allafall :) fast lite trist är det för jag gillade verkligen han.

Praktiken är slut och nu ska jag till skolan igen och träffa kompisarna :) det blir skoj.  Imorgon tror jag att jag ska träffa Robin och spela lite tvspel, kanske gå på stan och köpa present till Alicia som fyller 13 på lördag.
På fredag ska jag träffa Elin :) vi ska dricka upp cider som är kvar sen vår fest. hehe. det är skoj att bara vara med henne och babbla.

Här kommer en bild sen helgen, jag på väg hem till Linda:

image46

Nu när jag är här

Valborg igår. Jag var hemma hos mamma och pappa och åt tacos, sen träffade jag Elin och delade en flaska vin och pratade. Hon skulle träffa Micke sen så det blev inget mer. När vi hade tittat på majbrasan en stund så cyklade jag, louise och Erik hem till Åsa. Där spelade vi spelet Våghals och bara softade. Det var en rolig kväll.

image45

Jag och Alicia spelar gitarr och sjunger :)

Ikväll ska Alicia komma hit och vi ska spela tvspel, äta glass och spela gitarr. Imorgon ska vi till Eckerö, äta smörgåsbord och handla på taxfree :)

RSS 2.0