Troligen självmord

Det fanns en enhörning som var svart
Men alla vita beundrade honom
Dom kallade honom Universum
Han var det stora svarta, och de själva stjärnorna
Hur kom det sig att han hade denna udda färg?

Det gick rykten om att Universums mor förälskat sig i Bäckahästen själv
Tillsammans hade de badat i den svarta tjärnen innan de tvingades skiljas åt

Men Universum förblev ett mysterium för hela skogen
En sommarmorgon när solen steg upp över bergen låg den svarta enhörningen död i sin glänta
Den svarta pälsen var askgrå och det svarta hornet vitnat.
Var ska stjärnorna ta vägen när inte universum finns





Varför måste man skriva allting centrerat :P jag ville bara ha dikten så. Men jag får väl se till att fylla ut raderna då. Idag jobbade jag kväll och imorrn jobbar jag dag. Efter jobbet ska jag träffa Elin. Vi ska laga tacopaj och dricka lite vin :) för jag är ledig på onsdan. På torsdag efter jobbet ska jag förmodligen träffa Johannes. Hans bil är lagad nu så nu kan vi åka nånstans :) kanske ta ett kvällsdopp om de tinte är för kallt.

Bara en vecka kvar till jag åker till London nu :) ska försöka hålla mig frisk hehe. Har nån släng av urinvägsinfektion men det ska botas med att dricka mkt :)
På jobbet idag fick jag vara med och hjälpa till på en gynundersökning. Usch usch, stackars tanten.

I lördags hade jag fest hemma hos mig :) först var det bara Robin och hans kompis här, hon hade med sig sin pojkvän också. Det var trevligt att sitta och prata lite. Sen började jag spela gitarr och gjorde det hela kvällen :P Louise och Erik kom och Åsa med två kompisar. Jag gick inte på krogen sen utan det blev bara hemmafest, kan vara skönt ibland. Fast ibland vill man ju ut och spana :P

Hemskt slut för död mördare



Hej hej

Det går bra på jobbet! Inget dåligt har hänt hittils.
Midsommar firade jag hemma hos mamma och pappa, men jag jobbade också mellan 15-21.
Nu är jag ledig tre dagar och imorrn tänkte jag åka ut med mamma, louise och mormor till bönan och köpa rökt fisk. Det är god sommarmat, och det är fint därute.

På tisdag ska jag gå på stan med Elin. Jag behöver det här: Hårfärg ^^, present till Louise (måste påbörja den ;) och rakblad.

På onsdag ska jag träffa Robin. Han vill göra cheesecake och se på film på kvällen :) så det blir väl så.
Ska även försöka få till en dejt med en viss kille ;) men vi får väl se hur det går hehe.

Eftersom jag inte kuna festa loss i helgen så tänkte jag göra det på lördag :) det blir fest i boulogern om det är fint, annars hemma hos mig. Jag hoppas på fint väder så att det slipper bli så trångt :)

Nu ska jag träna wii fit. hade gått upp två kg bara på midsommarafton ^^

Desperat skjutande

Hej på er

Jag hade kul i helgen :) blev lite väl mkt dricka på Saras fest så söndagen blev mindre kul.... till en början ;)
Jag har lånat wii fit av Robin :) har kommit igång och tränat varje dag sen dess, men jag får ta och köpa ett eget spel för Robin vill också komma igång med träningen :)
Tog med Wii Fit och lät familjen pröva igår. Mamma ville inte men det var kul att de andra spelade :) Erik och Louise slogs om rekordet på backhoppningen :) jag ska ta det sen.

På måndag börjar jag jobba :) jag har köpt foppatofflor tills dess hehe.

I helgen vet jag inte vad som händer än, men det blir nog så att jag ser på fotbollen på lördag iaf :) Sen hoppas jag att det är lite finare väder och att nån vill hitta på nåt.

Jag vill se The Happening på bio :) fick bara två stjärnor i tidningen men jag tror den är bra. Jag gillar M. Night Shayamalans filmer :)

Idag händer inget speciellt! Ska städa och sen bara slappa.. njuta av ledigheten lite :)  Lägger upp en bild från i helgen



Mord, ung flicka dödad

Just nu har jag sommarlov... skönt med fint väder då men såklart har jag bränt mig :P
Lite svårt att hitta på saker när de flesta fortfarande jobbar eller går i skolan :)

Idag ska jag hämta ut min nya mobil.. får se hur den är! Hoppas att den är bra iaf. Min gamla hade ett så dåligt batteri så den la av så fort man pratade i den.

Imorgon ska kanske jag och två klasskompisar har lite avslutningsfirande, kanske gå ut och äta och ta nåt glas, vi får se.

På onsdag ska jag träffa Åsa för vi ska gå en sväng på stan och titta efter present åt SaraK som har 25 års fest på lördag.

Kanske är dags att tvätta och städa lite :p


image48

RSS 2.0