Trygg i ljuset som omger mig

image38

Hej

Jag hade nyss skrivit ett långt inlägg men det försvann på nåt konstigt sätt. I lördags var jag hos Louise och Erik. Alicia var också med. Vi åt mat och såg på melodifestivalen och spelade singstar :)

Jag har nyss kokat sylt men det blev sådär :) jag var tvungen att sila den för man kan ju inte ha en syltburk med bara vatten nästan haha.

I helgen ska jag och Louise till Anna på kalas, men vi ska inte festa. Det blir däremot fest nästa helg, den 8/3 och på torsdag ska jag kolla om jag hittar nån klänning tills dess :) skulle även vilja hitta leggins och stövlar.. hoppas att nån riddare är på festen också. hahaha

Jag håller på och pluggar nu.. läser 1984 av George Orwell. Imorrn ska jag gå hem till mamma och bära ner säckar till majbrasan, jag ska förmodligen också träffa Elin om hon inte är sjuk :)

Hejdå




Snälla låt inte minnet av mig försvinna

image35

I helgen var det fest. Min kusin Madde och hennes kompis Jay kom upp från Sthlm. De bodde hos mig. Vi var på fest hos Robin och sen gick vi till Hang Loose. Louise, erik och Andreas var också med på förfesten. Det var roligt med kusinfest :) hehe. JAg hade ett ragg på krogen också men han försvann, gick hem tidigare :( Johannes från Hagaström, vart är du??

Idag har jag varit i skolan och sen åkte vi hem till mormor för hon fyller 78 år :)
Vi åt god smörgåstårta och sedan fika med vanlig tårta :) hehe.
De här onyttigheterna har jag ätit hittils i veckan: Tre mumsmums, en semla, två kakor/bullar i skolan, Tårta hos mormor, kakor och bullar hos mormor.  Detta är inte bra för det är bara onsdag :P haha

Imorrn ska jag gå och handla och sen på kvällen förmodligen träffa Elin :) annars spelar jag pokemon nu om dagarna och pluggar som vanligt. Just nu läser jag boken: Mord i Knutby.. spännande.
I helgen vill jag träffa kompisar på lördagen, typ festa :) haha. Robin och Johan kanske är på? Jag tror inte det :/
På fredag ska det bli fint väder så jag ska nog hem till Bomhus och kratta.

Jag är inte längre här

Idag när jag skulle laga en grönsakspaj med ädelost så började min form att läcka :P jag fick hälla över pajen till en annan form och sen rengöra hela ugnen innan jag kunde fortsätta. Haha det var inte så roligt.

Imorgon kommer mamma och pappa hit och äter lunch, jag ska göra matjesilltårta. Hoppas att det inte händer något när jag gör den!

Imorgonkväll ska Fredrik och jag gå och käka på akropolis, hoppas det finns bort. Det har varit stängt de senaste gångerna vi varit dit så vi får se hur de tär imorrn :P annars tänkte vi gå på munken. Senare ska vi även se cloverfield på bio, jag undrar hur den är :S det är tydligen en typ av blairwitch film fast det utspelar sig i en storstad som blir anfallet av ett monster. haha.

På lördag ska jag och Robin ha fest. Min kusin Madde från sthlm kanske kommer upp :) jag hoppas det för det skulle vara skoj.
Just nu håller jag på och läser lasermannen, det är lite kul för lennart thorin är en av rollerna och det är typ en släkting till mig :P

Jag glömde att skriva bloggen igår, Elin var här och fikade :) hon hade tagit med sig med sig marängen och chokladbollar. Det var gott :) Ikväll ska jag se Det okända, om jag kommer ihåg det.

image34

Gråt inte vid min grav

Hejsan

Helgen har varit bra. Det blev inte tacoskväll med Carro i fredags för hon var sjuk. Jag köpte en ost och skinksallad och åkte hem till Fredrik istället :P blev sugen på sallad sen jag sett Louises bilder från det.

I lördags var jag hemma hos mamma och pappa och åt tacos, sen träffade jag Elin en stund. Sen skulle Elins kille komma så jag gick hem till Fredrik. Elins kille hade sovit över hos henne :O

I söndags kom mamma hem till mig med en byrå. Jag har ställt min stereo på den nu och rensat en garderob och lagt i grejjer i byråns lådor. Skönt med mer förvaringsutrymme..  Ordning i skåpen, ordning i själen.

Jag lagade ett gott recept som jag hittade på Icas hemsida. Såhär var det:

Het gryta med röd curry och kokos
Ingredienser
Portioner: 4

600 g benfri kotlett  eller fläskkarré
2 msk olivolja
2 msk red currypaste
1 burk kokosmjölk
2 msk fisksås
1 msk strösocker
1 burk ananas  ca 400 g
Några droppar citronsaft


Gör så här:

1. Skär köttet i strimlor.
2. Fräs currypastan i oljan tillsammans med ½ dl av kokosmjölken.
3. Tillsätt köttet och låt det bryna med.
4. Tillsätt resten av kokosmjölken, fisksås, socker, ananas i bitar och limeblad. Låt det koka några minuter.
5. Servera med jasminris, isbergssallad och tomater.

Igår var jag på interpool för att träffa klasskompisar. Vi blev inte så många men vi åt och drack gott :) jag åt Vegetariskt tzayspett med tzatziki, fetaost & bönsallad. Det var gott :) till det hade jag pommes och drack två glas vitt vin. Vi gick hemåt vid tio.
Idag ska jag handla och sen kommer Fredrik hit efter innebandyn, jag ska köpa semlor eftersom det är fettisdag :P

Det går bra i skolan, mycket läsning hemma och skriva analyser, annars går vi bara en dag i veckan. Jag har kokat apelsinsaft. En flaska gav jag till Anna :) hehe den blev bra så hoppas hon tycker det med.

I helgen kanske det blir utgång med Carro :) men jag lär spara lite pengar eftersom det blir fest nästa lördag. Nu på lördag måste jag vara barnvakt åt Alicia.. vi tänkte äta ben and jerrys glass ur byttorna :P en varsin. haha.

Imorrnkväll ska jag kanske träffa Johan och äta kinamat.. hoppas det. Han ska bjuda isåfall tror jag :) haha *kram*

image33


RSS 2.0