Frid åt flickan i drömmen

Hej hej

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu och jag orkar inte skriva om allt som har hänt :P men Elins och min fest blev lyckad i allafall. Många som sagt att de hade roligt.

Vi hade redovisning i skolan i torsdags och det gick bra, så nu är det inget jag är så vidare nervös över längre. Jag lär fortfarande skriva arbeten och så förstås, men jag behöver ju inte prata inför grupp :P

Jag håller på och övar på låtar som jag kan spela i sommar på fester :) det kommer att bli mysigt.
På fredag ska jag och Elin gå ut och käka, det blir härligt att kunna beställa in en flaska vin för oss att dela på hehe.
Jag har nyss ätit kyckling med klyftpotatis och tzatsiki, sommar-mat :) gott.
Nu måste jag plugga lite men jag lägger upp en bild från festen hehe.


image44

Slutligen känner jag

image43

Grattis till mig själv :)
Bilden har min kompis Frank fixat ihop. Idag har jag varit i skolan och sen var jag och köpte tårta :) det är dyrt med tårta men det ska bli gott. Ikväll spelar jag l-t på arenan,, det är dödsmatcher så antingen vinner jag eller så dör jag :P men då startar jag om.
KLockan sex kommer familjen hit och fikar :) nu ska jag äta mat och fixa innan dess.
Imorgon är det fest!! Det ska bli riktigt roligt :) hoppas att alla har kul.
På lördag är det lill-carros fest :) hehe. jag hoppas jag är i form då med ;)
Jag har itne tid att skriva mer, tack till alla som grattat mig! *kram*

Jag är verklig

image42

Snart är det dags för min och Elins fest. I fredags testlagade vi tacopajen och den blev god. Det är fortfarande en del som ska fixas innan festen, men vi har planerat mycket. Jag var på systemet i lördags och köpte för 500 kr :) haha. Men då fårman räkna in en spritflaska till bålen och sprit är ju inte så värst billigt....

Det är kul att det är så mycket folk som kommer på festen vi är 21 stycken just nu tror jag :) några kunde inte komma och det var synd, men vi hade räknat med att några inte skulle komma också.. så vi bjöd extra många hehe.

Jag har börjat en ny kurs i skolan.. den kommer inte att vara lika slapp som den förra kursen. På söndag ska vi ha grupparbete och nästa vecka går jag på tisdag och torsdag. De som vill fira mig på torsdag, min födelsedag, kan komma och fika på eftermiddagen/kvällen. Jag ska ha grupparbete på eftermiddagen och jag vet inte hur länge vi håller på riktigt.

Det är härligt att det är vår ute! Hoppas det blir fint väder kommande dagar och framförallt på min och Elins fest :)

RSS 2.0