Det var förut

I fredags var jag hem till bomhus och åt mat :) sen var jag hos Fredrik och bakade lussebullar, drack julmust, såg på heroes och spelade mario galaxy :) det var roligt.

På lördagen hade jag tvätt och sen kom Elin till mig. Vi gick till stan och käkade på Mezopotamya. Jag åt Entrecote och Elin tog lammspett. Det var jättegott :) jag drack rödvin till maten och fick visa leg haha.
Sen gick vi hem till mig och åt lussebullar och drackjulmust. Vi åt även melon :) sommarkänsla blandat med vintern.
Sen gick vi tillbaka till söder och träffade Alicia som hade mött Danny. Jag gav alicia min nyckel för hon och Pamela skulle låna min lägenhet. Jag tog bussen till bomhus med Elin men fortsatte till Fredrik och spelade mer Mario.
Jag har lärt mig spela en låt på gitarr i helgen också :) man får lite ont i fingrarna i början men jag ska lära mig mer.
I söndags träffade jag Johan och gick på stan :) jag köpte en del julklappar. Vi fikade på café mingel och bar. Men vi satte oss vid ett omysigt bord precis vid fläkten så det var lite kallt :P

I veckan är jag ledig ett par dagar och passar på att bjuda mamma och moster på middag igen. Louise ska också komma och eventuellt skulle mormor följa med. Då blir jag lite nervös när jag ska laga mat åt så många personer :P har inte ens så många likadana tallrikar så jag får äta i djuptallrik.

På fredag ska jag och Elin på konsert :) hon har fått gratis biljetter till Patrik Isaksson och Sarah dawn finer. Jag gillar inte dom särskilt mkt men blir väl kul ändå.
Många har börjat adventspynta redan :) jag ska göra det till helgen. Blir mysigtimage23


Döden är slutet

I helgen var jag på fest med Johan och Louise :) vi gick hem till en av Johans kompisar. Det var skoj :) Sen på heartbreak var det också kul men jag tappade bort alla några gånger :P man känner sig lite dum när man går omkring själv.

image21

image22

Det går bra i skolan. Jag är nästan klar med skrivuppgifterna och har börjat plugga inför teknikprovet nu.. eller jag har inte börjat än menjag har tagit fram instuderingsfrågorna haha.
Jag längtar till julen :) Fredrik har skickat jullåtar till mig som jag lyssnar på och i helgen skulle vi kanske baka lussebullar. hehe.
På lördag ska jag ut och käka med Elin och sen ska jag vara barnvakt åt alicia på stan.. eller jag ska vara Vuxen på stan och vara bland alla Danny fans :P haha. Men jag vågar själv inte träffa Danny, de tär jag för blyg för men jag tycker han är bra.

Jag längtar tills nästa helg då ska jag julpynta :)

Rädd för att dö

Inatt vaknade jag och visste inte vart jag var :P Jag var helt knäpp och var säker på att jag var hemma hos nån annan som inte var hemma. Trodde att jag sov hos nån kille eller nåt men jag var ju ensam. Hade värsta hjärtklappning innan jag fattade att det var jag som bodde här och inte nån annan :P då somnade jag om sen.

Usch vilken snöstorm det är ute nu..
Det är en del i skolan nu så jag sitter och pluggar om kvällarna.. går alla dagar den här veckan och nästa. Men nästa vecka är det några halvdagar :)

Jag och Elin har funderat på att åka utomlands efter jul så vi ska gå ner och höra efter en sista minuten sen. Fatta hur skönt det skulle vara att komma till solen och värmen när de är så mörkt och kallt här hemma. Men vi vill såklart inte åka i december när det är så mysigt och man förbereder till julen :)

I helgen ska jag kanske på fest och den helgen som var tog jag det bara lugnt. Har inga nya bilder så jag lägger upp en gammal



Brännässla

 image20

Själen lever vidare

Idag började jag skolan igen efter praktiken. Kom på att jag inte sökt kurser för nästa termin så jag gick och fixade det efter skolan. Jag var lite orolig för att jag inte skulle ha nån att vara med nu när Sandra var borta men det löste sig bra ändå :) det är god mat i skolan :) men jag kan inte köpa mat varje dag.. blir så dyrt.

I helgen som var har jag varit hemma i bomhus och lagat mat men fick äta själv :( Sen såg jag idol med Elin. Jag har varit med Fredrik och i lördags så var jag på halloweenfest hos Robin. Jag tog med min Johan och Susann. Det var kul. Robin och hans kompis var utklädda till skelett :P jag var utklädd till alv typ. hehe.

Skönt att gå i skolan igen för då får man vara lite mer ledig :) jag ska laga mat nu och sen ta det lugnt hela kvällen men Fredrik kommer hit och äter.
Jag har ställt undan min cykel för vintern. Nu blir det promenad till skolan.. tar 45 att gå. Ganska skönt förutom om det skulle regna eller vara iskallt :P

Den här helgen vet jag inte vad som händer... är öppen för förslag :)image18


RSS 2.0