Jag kanske aldrig finner svaren

Oj har julen redan gått? hehe. Det var en bra julafton igår :) fick mkt fina presenter bla smycken, pengar och hemmagrejjer.
Idag ska jag på bio! Jag, Robin, Fredrik och Alicia. Vi ska se Guldkompassen :) Det blir nog mysigt.
Imorgon ska jag och Robin hem till Fredrik och ha tvspels kväll.
Jag ser fram emot nyårs afton :) Elin ska ta med sig singstar så det blir nog riktigt kul!!
De som kommer till mig på nyårsafton är:  Elin, hennes kompis Johanna, Johan och Robin. de som kanske kommer är : Erik och Sandra
hehe jag har bjudit många fler men de tror jag inte alls kommer.
Jag och Elin ska gå och titta efter resor i mellandagarna :) skulle vara skönt att åka bort till värmen ett tag innan man börjar plugga igen.
Nu ska jag skriva om ölspelet till nyår! Gott nytt år allesammans

image27

Min själ ska förflyttas

Hej nu är det nära jul :) min sista blogg innan julafton.
Jag är inte klar med alla julklappar än men jag ska på stan med Louise imorrn och fixa det sista.

I helgen var jag i furuvik med Louise, Erik, Alicia och mamma. Mysigt var det men ganska kallt :) vi gick in i regnskogen.. där var det svettigt :P läskigt att gå bland ormarna.

I veckan ska jag försöka bli klar med allt skolarbete, tvätta och städa hemma. I helgen ska jag och Elin fire midvinter. bara hon blir frisk :/

Jag ska snart träffa Johan och byta julklappar :)

Robin kommer hem imorrn så då kommer jag nog träffa han på fredag och gå en sväng på stan.

Jag var till tandläkaren idag.. hade ett hål :( så jag måste tillbaka och laga senare i januari. Det är så trist...

God Jul!

image26

Jag vet

Det har varit lite mkt att göra så jag hann inte uppdatera min blogg igår tyvärr :)
Jag försöker skriva på min skrivuppgift om dagarna nu samtidigt som jag är ledig och träffar vänner och familj.
Jag var hem till mamma idag och hämtade lussebullar så att jag har till lussefika imorgon. Jag ska vakna klockan sex och se på lucia på tv :P men sen ska jag sova vidare en liten stund.
Imorgon kommer Louise och Anna på middag. Jag ska laga ungsbakad lax med wokade grönsaker och couscous. Jag hoppas att det blir gott. Jag har vitlöksbröd och sallad till annars :)
Min hyacint har helt slagit ut nu :) doftar gott i hela lägenheten. Sen har jag även en apelsin med nejlikor i som doftar jul.
Kan inte ta kort på det för jag har inte min kamera hemma...
Jag längtar till julen men jag vill gärna bli klar med min skrivuppgift innan.. så jag hoppas att jag får samma flyt när jag skriver idag som jag hade när jag skrev igår :)
I helgen ska jag åka till furuvik på julmarknad och jag ska träffa Elin på söndag kväll :)
I lördags var jag med mamma och louise på bilagan. först åt vi mat och sen drack vi vin :P jag sjöng karaoke- Det var pinsamt.

Snart kommer tomten :)

image25

Jag är inte rädd mer

Hej hej

Helgen har varit bra. I fredags var jag på konsert med Elin. Vi såg Patrik Isaksson och Sarah Dawn Finer. De var bra :) trevligt att gå på konsert. På lördagen så var det kalas i Bomhus för mamma fyllde år i söndags. Vi käkade god mat och drack vin. På första advent gick jag på stan med Johan och såg på bocken och fyrverkerier. Jag har även träffat Fredrik och spelat Mario Galaxy såklart.

I veckan händer inte så mkt. Jag har teknikprov imorrn jag hoppas det går bra. Sen ska jag fixa med julkorten och koka knäck :) Jag har en skrivuppgift som jag ska börja med och sen ska jag få handledning för den på måndag. Efter det har jag ingen mer skola utan ska bara sitta hemma med uppgiften. Då får jag tid till att förbereda inför julen :) men jag har nästan handlat alla julklappar redan.

I helgen blir det lussebak i Bomhus och sen ska jag och Louise ta mamma ut och äta som en födelsedagspresent. Vet inte vart vi ska gå än utan det får mamma bestämma :) på söndag vet jag bara att jag och Johan ska äta kinamat förmodligen :)

image24

Det där blir jag lite sugen på :)

RSS 2.0