Har jag levt förut?

Hej hej

Det går bra på praktiken, men det kommer nog gå bättre och bättre också :) har lite svårt att säga åt barnen men det måste man ju göra.
Idag kom Louise och Erik på middag. jag gjorde fisk med tomattäcke i ugnen med potatismos och vitlöksbröd. Sen blev det kladdkaka med grädde till efterrätt. Roligt att bjuda på mat tycker jag :) Jag fick ett par fina ljushållare också :) de står på mina hyllor nu.
Anna har varit här och lämnat kläder sen hon rensade ut garderoben :) har plockat åt mig mkt fina kläder och smycken så det är kul.
på fredag blir de tfest hemma i bomhus.. hoppas jag hålle rmig pigg och frisk :)image8

Jag och Elin innan After Dark :) det var roligt och bra. Kul att göra nåt annorlunda.
image9

Sen hade jag pyntat lite till höstdagsjämningen :)

Ny frisyr

319395-6319395-5319395-7

Såhär blev resultatet när jag var och klippte mig idag

319395-4

319395-4

Bild från i fredags

Bild från i fredags

Men kan det finnas mer?

Hejsan
Nu har jag kommit hem från exkursionen i Hemlingby. Skönt att vara ute och att röra på sig när mar går där och cyklar dit också :) Nu ska jag snart laga mat och sen ska jag skriva på hemtentan och städa toaletten och duschen :/
Jag har skaffat facebook också.. verkar vara populärt. PÅ exkursionen idag fick vi lära oss mossar och lavar. Ganska intressant men det var lite kallt :P jag och sandra fikade i hemlingby stugan, där är det mysigt tycker jag.
Lite såhär ser min vecka ut:
Onsdag: Heldag i skolan.. hem och göra klart hemtentan
Torsdag: Heldag i skolan. Hem och dammsuga, torka golv.
Fredag: Klippning, sen luncha med sandra, labb i skolan på eftermiddan. På kvällen ska Fredrik och jag på restaurang förmodligen. Grekisk mat blir det.
Lördag: Ska hem till bomhus på eftermiddan och äta och sen på kvällen blir det konsert med Elin, ingalill och några till :) after dark på konserthuset..
Söndag: Mabon firande med Elin.
Måndag: VFU börjar.. ska praktisera i 6 veckor :) ser fram emot det fast man får ju jobba heltid utan att få betalt :P

Hej

image2

Idag kommer Robin och Fredrik hit och ska spela tvspel med mig. Jag ska baka äppelkaka åt dem och annars så ska jag plugga idag.. har inte kommit igång med det riktigt än. Ska skriva en läslogg tänkte jag och jag minns inte hur man gör..
Lägger in en bild från en fest. Jag vet inte om jag ska festa i helgen eller ta det lugnt och börja med hemtentan :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0